1200 alkalmazottját vitte a Disneylandbe bulizni az amerikai milliárdos

A Maroon 5 és Calvin Harris adott nekik privát koncertet. The post 1200 alkalmazottját vitte a Disneylandbe bulizni az amerikai milliárdos first appeared on 24.hu.

1200 alkalmazottját vitte a Disneylandbe bulizni az amerikai milliárdos

Az 55 éves amerikai milliárdos, Kenneth C. Griffin két cégének évfordulóját kívánta megünnepelni, így alkalmazottjait és azok családjait elvitte bulizni a Disneylandbe, valamint szórakoztatásukra leszervezett egy privát Maroon 5 és Calvin Harris koncertet – írja a Daily Mail.

A Citadel LLC fedezeti alap és a Citadel Securities árjegyző cég alapítója és többségi tulajdonosa a maga 35 milliárd dollárra becsült vagyonával az Egyesült Államok 22. leggazdagabb embere a Forbes 2023-es listája szerint. Két vállalatának huszadik és harmincadik évfordulója alkalmából a hongkongi, szingapúri, sydney-i, sanghaji, tokiói és gurugrami irodáiban dolgozók számára hozta össze a kirándulást a tokiói Disneylandbe. A belépő 59 font, ami azt jelenti, hogy csak a jegyek ára meghaladta a 70 ezer fontot (nagyjából 30 millió forint), de fizette dolgozói útiköltségét, étel- és italfogyasztásukat, valamint a gyermekfelügyelet díját is.

Nem ez volt az első alkalom, mikor a milliárdos megosztotta vállalatai okozta örömét másokkal is: tavaly 10 ezer alkalmazottját és családtagjaikat vitte el egy háromnapos kirándulásra a Walt Disney Worldbe.

Ez a tavalyi buliról egy rövidke felvétel, ahol a Coldplay játszott:

@achase98 #Citadel @coldplay ♬ original sound - Abbey C

The post 1200 alkalmazottját vitte a Disneylandbe bulizni az amerikai milliárdos first appeared on 24.hu.