Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ítélet: döntést hoztak Pásztor Anna zaklatójának ügyében

0 68

- Hirdetés -

Még a nyáron számoltunk be róla, hogy egy zavarodott férfi az Anna&The Barbies frontemberének életére tört, aki később megtette a szükséges óvintézkedéseket.

- Hirdetés -

A zaklató azóta előzetes letartóztatásban volt, ám a bíróság és az ügyészség is úgy véli, fennállhat a bűnismétlés veszélye, így a férfi november 6-ig még egészen biztosan nem kerül szabad lábra – olvasható a Ripost-on. „A IX. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását, miután megállapította, hogy a bűnismétlés veszélye miatt a legsúlyosabb kényszerintézkedés fenntartása továbbra is szükséges és indokolt. A bíróság egyetértett az ügyészség indítványával, és a gyanúsított letartóztatását további két hónappal, 2018. november 6. napjáig meghosszabbította” – tájékoztatta a Ripostot dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk