Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Lezárták az Andrássy utat, óriási a dugó Budapesten

0 5

- Hirdetés -

Óriási a dugó Budapesten a lezárt Andrássy út miatt. Az Európai Mobilitási Hét és a Nemzeti Vágta miatt változott meg a közlekedés a hétvégén a fővárosban.

Hatalmas dugó alakult ki Budapest belvárosában, mivel rendezvények miatt lezárták az Andrássy utat.

- Hirdetés -

Forrás: Origo

Pénteken 16 órától teljes hosszában lezárták az Andrássy utat, illetve a Dózsa György utat a Szondi utca és a Városligeti fasor között, egészen hétfő hajnali fél ötig. A lezárt szakaszon belül az Oktogonnál és a Bajza utcánál minden forgalmat átengednek, az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál viszont csak a BKK járatai közlekedhetnek.

Forrás: Origo

A többi, Andrássy út felé vezető keresztutca zsákutca lesz. A Hősök terére, a Dózsa György út Podmaniczky utca és Városligeti fasor közötti szakaszára, az Állatkerti körút Gundel Károly út és Hősök tere közötti szakaszára, valamint a Kós Károly sétányra gépjárművel nem lehet ebben az időszakban behajtani.

Forrás: Origo

A korlátozások miatt változik egyes tömegközlekedési járatok menetrendje is, a 20E, a 30-as, 30A és 230-as és 105-ös busz, a 75-ös troli és a 979-es éjszakai járat is terelt útvonalon közlekedik, a kisföldalatti vonalán pedig biztonsági okokból ideiglenesesen lezárhatnak egy-egy állomást. Szükség esetén 10 és 20 óra között a járművek gyakrabban közlekednek.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk