Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Már nem érdemes az Andrássy út, Hősök tere felé próbálkozni – lezárták az egészet

0 10

- Hirdetés -

Jön az Európai Autómentes Nap és a Nemzeti Vágta. A pénteki csúcsban meg a káosz.

Rendezvény miatt lezárták a Hősök terét, az Andrássy utat, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út között, valamint a Kós Károly sétányt. Lezárják a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között – írja a BKK Info.

A rendezvény idején a Podmaniczky utcából ideiglenesen újra be lehet kanyarodni balra a Dózsa György útra. Lezárják a Nagymező utcát és az Izabella utcát is az Andrássy útnál. (Európai Autómentes Nap, Nemzeti Vágta.)

©Péntek estétől hétfőn hajnalig a 105-ös és a 979-es autóbusz terelt útvonalon, a Podmaniczky utcán át közlekedik, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hősök tere közötti megállókat nem érinti.

A 20E, 30-as, 30A, 230-as autóbusz terelve a Városliget–Hermina út–Állatkerti körút útvonalon közlekedik, több megálló kimarad.

A 75-ös trolibusz terelt útvonalon közlekedik, nem érinti a Stefánia út/Thököly út és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat

A 79-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik a Hősök tere, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállót nem érinti.

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk