Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Nem kapott elég szavazatot a Szex és New York sztárja, de nem vette a szívére

0 15

- Hirdetés -

Cythia Nixon, a Szex és New York-tévésorozat színésznője nem kapott elég szavazatot, így ismét Andrew Cuomo, a metropolisz jelenlegi kormányzója indulhat a Demokrata Párt színeiben New York állam kormányzói tisztségéért.

Nixon a kampányban baloldali kihívója volt Cuomónak. A szavazáson azonban Cuomo a voksok 65 százalékát kapta, míg a színésznőre 35 százalék voksolt. Cuomónak helyzeti előnye is volt és jóval több pénz állt a rendelkezésére a kampányban.

- Hirdetés -

Andrew Cuomo 2011 óta az állam kormányzója, címét a november 6-i választásokon kell megvédenie.

Cynthia Nixon amerikai színésznő, a Demokrata Párt kormányzójelöltje köszönti támogatóit egy New York-i kampányrendezvényen 2018. szeptember 13-án. Fotó: MTI/AP/Jason DeCrow
Cynthia Nixon amerikai színésznő, a Demokrata Párt kormányzójelöltje köszönti támogatóit egy New York-i kampányrendezvényen 2018. szeptember 13-án.
Fotó: MTI/AP/Jason DeCrow


Az 52 éves Nixon a vereséget nem vette a szívére, egy Twitter-üzenetében hangsúlyozta, hogy nem kedvetlenítette el az eredmény, sőt inkább ösztönzően hat rá és arra bíztatta támogatóit, hogy folytassák progresszív kampányukat.

A politikai újonc Nixon, aki “korrupt vállalati demokratának” nevezte Cuomót, úgy értékelte, hogy kampányával sikerült “alapvetően megváltoztatni a politikai tájat”. Kijelentette, hogy továbbra is küzd majd az olcsóbb bérleti díjak és a rasszizmus ellen.

“Ez csak a kezdet. Együtt nyerjük meg ezt a harcot” – üzente támogatóinak.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk