Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

- Hirdetés -

Életmódot váltott Gesztesi Károly, reggelente több tonnát is megmozgat!

0 111

- Hirdetés -

Kirobbanó formában van a színész, és jobban érzi magát a bőrében mint valaha, írja a Blikk.

- Hirdetés -

– Van, hogy hajnal háromkor keveredek haza egy előadásról, de akkor is megyek reggel edzeni, mostanában főleg Dávid fiammal. Ilyenkor több tonnát mozgatunk meg, ami nem kevés – kezdte lapnak a színész. Mint magyarázta, edzés előtt müzlit eszik, utána gyümölcsöt vagy sajtot, valamint sok folyadékot fogyaszt.

– Ha dolgozom, a vacsorára is odafigyelek, viszont ha pihenőidő van, akkor engedékenyebb vagyok, ilyenkor egy jó étteremben megeszek akár egy kétszemélyes tálnyi ételt is. Ha nem tudom, hogy hol ér az ebédidő, akkor inkább viszek magammal zöldséget, gyümölcsöt, sőt, a cukros üdítőket is elhagytam jó ideje.

A színész nem tagadja, hogy volt egy rosszabb időszak az életében, de azt állítja, sikerült kijönnie belőle. A bulik is kimaradnak már az életében. Amit kellett, elengedett, nem néz már vissza, de mindenre emlékszik. Tudja, hogy nem véletlenül, de nem is hiába volt olyan mélyen. “De most jó minden” – tette hozzá.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk