Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Magyar cég 3D-s alkalmazására figyelt fel az Apple

0 59

- Hirdetés -

A Shapr3D Zrt. részesült a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díjában a Shapr3D tervező alkalmazás kidolgozásáért. A magyar cég által fejlesztett 3D tervező és modellező alkalmazás az egyetlen és első 3D modellező, amelyet kifejezetten a legújabb generációs Apple tabletre, az iPad Pro-ra terveztek és optimalizálták.

- Hirdetés -

A terméket jelenleg a világ csaknem 180 országában használják. Köztük olyan nagy cégek alkalmazzák a munkájukhoz, mint a Jaguar Land Rover, a Pixar, a Bose vagy épp az Apple. De ezenkívül építészek, dizájnerek, mérnökök, az autóipar, valamint egy nagy repülőgép-tervező cég is használja az alkalmazást.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az adott személy 3D-ben tervezzen meg egy tetszőleges modellt a lehető legegyszerűbb módon. A tapasztalatok szerint a profi tervezők percek alatt otthon vannak az új szoftverben, de kezdők számára is néhány óra tanulás után sikeressé válik a komplexebb formák kidolgozása – jegyezte meg Csanádi István, a startup vezérigazgatója és alapítója.

A címlapfotó illusztráció.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk