Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetet alakított

0 10

- Hirdetés -

Igen, jól olvassák, ez az MTI gyors(!)hírének a címe:

- Hirdetés -

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

MEGALAKULT A FIDESZ BEVÁNDORLÁSELLENES KABINETJE

MEGALAKULT A FIDESZ BEVÁNDORLÁSELLENES KABINETJE

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

Ha a vezető kormánypárt (feltehetően egy politikai cél elérésére) külön kabinetet alakít, akkor azzal (vélhetően) azt szeretné elérni, hogy a téma nagyobb hangsúlyt kapjon a kormány politikájában. Vagyis úgy érzik – még ha ez így ebben a formában nem is szerepel az MTI anyagában – hogy eddig a kormány nem tett meg mindent a bevándorlás megállítására.

Nem volt elég tehát a kerítés, a katonaság kivezénylése, a jogi határzár, a bevándorlás de facto leállása, egy sor jogszabály, köztük az alaptörvény ez irányú módosítása, a Stop Soros, a lex Civil,  az óriásplakát-dömping és a propagandasajtóban zajló folyamatos menekültellenes kampány, nem, ennél is több kell, ezért most Németh Szilárd vezetésével egy 17 képviselőből álló testület áll fel, mert, ahogy Németh Szilárd hangsúlyozta, “a veszély nem múlt el”.

(Borítókép: Kutyás járőr a szerb-magyar határon álló biztonsági határzár első és második kerítéssora között futó manőverúton Röszke térségében 2017. április 28-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely)

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk