Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

A Note 10-től a Samsung is elveti a jack portot?

0 42

- Hirdetés -

Hirdetés

A OnePlus az egyik olyan gyártó, amely több generáció óta kiáll mobiltelefonjai 3,5 milliméteres kimenete mellett, 2019 közeledtével mégis úgy érzi: eljött az idő attól megszabadulni, ugyanis Type-C-s fülest, vagy vezetékmentes megoldást lát vásárlói fülében. A port töretlen népszerűségét pedig épp saját szavazása erősítette meg az év elején, mindenesetre tény, hogy gyakorlatilag minden piaci szereplő kínál már Bluetooth alapú megoldást, a Samsung például a Gear IconX-et.

- Hirdetés -

Tárolásra és töltésre is használjuk a kapszulát
A Gear IconX 2018-nak nincs szüksége 3,5 milliméteres vagy bármilyen kimenetre [+]

A koreai ET News belső forrásaitól úgy hallotta, a hagyományos audioport eltüntetésén a Samsung is elgondolkodott, és a Galaxy Note10 vagy az S11 lehet az első készüléke, amelyik a jack kimenettől megszabadul. A Strategy Analytics becslése szerint a vezetékmentes fülesek piaca 2019-ben 73,9 milliósra, 2022-ben pedig 100 milliósra duzzad, ugyanakkor sokak használnak még mindig minőségi, drágán megvásárolt, 3,5 milliméteres fajtát, ami évekig kitarthat. Nekik marad az USB-C – jack átalakító.

Forrás:

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk