Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

A UPC ügyfele? Éppen most gyorsították fel az internetét

0 188

- Hirdetés -

Tarirarendszerének megújításával egyidőben 150, illetve 300 megabitesre emelte az internetszolgáltatásai sebességét a UPC. A szolgáltató új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetőséget biztosítanak a wifi jelerősségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerűbb növelésére is.

Az eddig 120 Mbit/s-os csomagra előfizetők már 150 Mbit/s sebességgel internetezhetnek, aki 240 Mbit/s sebességre fizetett elő, az már 300 Mbit/s gyorsaságú internetet használhat – közölte a tavaly bevezetett díjcsomagrendszerét megújító szolgáltató.

A másodpercenként 150, 300, illetve akár 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok mellé már komplex wifi-rendszert is kínál a vállalat. A Wifi Power Pack nevű csomagban igényelhető úgynevezett wifi boosterek hatalmas könnyebbséget jelenthetnek, hiszen segítségükkel az otthon routertől távolabb eső pontjaira is elvihető a stabil, gyors internetet biztosító wifi-jel. A UPC hangsúlyozza: mindez pedig további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévő elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC Connect Box nevű modemének jeleit – csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni őket. (Ilyesmire egyébként már a szolgáltatófüggetlen, újfajta routerrendszerek is képesek.)A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az előfizetők. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minőségben érhető el, illetve a Műsorvisszanéző funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetők a műsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk