Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Hosszú Katinka nem tartja kudarcnak a válását

0 21

- Hirdetés -

Nem élte meg kudarcként a válást a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, aki azonban nem tud még beszélni szakításáról edző-férjével, Shane Tusuppal.

Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által is. A törékeny bajai kislány erősebb lett” – mondta az Iron Lady a Nők Lapjának adott interjújában, amiből a Borsonline szemlézett.  “Shane-nel a kapcsolatom különösen bonyolult volt, hiszen emberileg, szakmailag és üzletileg is kapcsolódtunk, és ezt a hármas kötődést iszonyúan nehéz egyenként szétszálazni. Erről az egészről a maga teljességében, összetettségében ma még nem tudnék beszélni, de feltett szándékom, hogy egyszer mindent elmondok, hogy mások tanulhassanak belőle” – árulta el őszintén a sportoló. 

- Hirdetés -

Hosszú Katinka úgy érzi, megerősödöttFotó: Szabó Gábor – Origo

Hosszú Katinka azt is elmondta, egy percig nem fordult meg a fejében, hogy búcsút int a sportágának.

“Nem tudnék lemondani arról az adrenalinmámorról, amit az úszás ad. Az valami csodálatos. Az a felfokozottság, az a kívül kerülés téren és időn, az az önfeledtség, amit a siker ad, amikor elsőként megérintem a medence falát, felnézek az eredményjelzőre, és látom kiírva a nevemet.” Beszélt arról is, hogy a mámor kiélvezése versenyfüggő. Van, amikor pár pillanatig, az Eb után öt-tíz percig, míg az olimpiai sikerét negyedóráig ünnepelte.

Az Iron Lady életében új korszak kezdődött, új trénerével, Petrov Árpáddal gőzerővel készül a tokiói játékokra, ám azt nem árulta el a lapnak, magánéletében is más férfi veszi-e át Shane helyét.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk