Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Két eperlekvárral bekent meztelen nő üldögélt egy padon

0 12

- Hirdetés -

2018. október 11. csütörtök – 17:35

Később kiderült, hogy egy pirító és pár szelet kenyér is volt náluk, amit egy autó akkumulátorához kötöttek.

Két eperlekvárral bekent meztelen nő üldögélt egy padon

24-HÍR

A közösségi oldalakat képek és videók özönlötték el két lekvárral bekent meztelen nőről, akik Manchester belvárosában, egy forgalmas bevásárlóutca egyik padján ültek. Aztán arról is készültek felvételek, ahogy egy fehér lepedőbe burkolóznak, miközben két rendőr kérdezgeti őket – írta a Manchester Evening News.

El is kezdődtek a találgatások, hogy mi lehetett ez. Később kiderült, hogy egy pirító és pár szelet kenyér is volt náluk, amit egy autó akkumulátorához kötöttek, és az is, hogy a lekvár eperből volt. 

Na, és persze arra is fény derült, hogy ez egy művészi megnyilatkozás volt – derült ki a rendőrök nyilatkozatából. Letartóztatni nem tartóztatták le őket, mert nem vétettek a jogszabályok ellen, úgyhogy csak hazaküldték a két nőt.

A rendvédelmi hatóság azt is hozzátette: “Nagyon reméljük, hogy ez nem egy új őrület kezdete, ami elkezd most terjedni.”

(24.hu)

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk