Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

0 7

- Hirdetés -

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje – jelentette be a csütörtöki budapesti alakuló ülés után Németh Szilárd, a testület elnöke. A kormánypárt alelnöke a migrációval kapcsolatban azt mondta, hogy a veszély nem múlt el.

Német Szilárd a bevándorlásellenes kabinetről azt mondta, a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők.

- Hirdetés -

Az új kabinet szerint Európa egyik legnagyobb kihívása a népességfogyás, amit Magyarországgal ellentétben a Brüsszelben még többségben lévők bevándorláspártiak javaslata szerint a bevándorlók komoly pénzösszeggel való támogatásával orvosolnának.

Nem múlt el a veszélyForrás: MTI/Mohai Balázs

Beszéltek arról is, hogy Magyarországon nagy a veszély, mert vannak olyan szervezetek, amelyek Soros György támogatásával bevándorláspárti politikát akarnak végrehajtani úgy, hogy mindeközben a magyar törvényeket be sem tartják.

Németh Szilárd elmondta: a kabinet egyik első intézkedéseként az ügyészséghez fordulnak, kérve a Soros által kitartott bevándorláspárti szervezet, a Migration Aid párttá alakulásának vizsgálatát.

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk