Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Új előzetessel ünneplik a Call of Cthulhu fejlesztésének befejezését

0 9

- Hirdetés -

Már csak pár hét és megjelenik végre a Focus Home Interactive által szponzorált, a Cyanide műhelyeiben testet öltő Call of Cthulhu. A fejlesztés mindenesetre lezárult – a két cég ugyanis sajtközleményben jelentette be, hogy „aranylemezre” került az anyag, vagyis elkezdődött a fizikai adathordozók legyártása a sokszorosító üzemben – bármit is módosítanának ezt követően, azt már csak egy patch segítségével tehetik meg. A hír örömére nem mellesleg egy új előzetes is megjelent, amelyben az őrület határán táncoló főhősbe, az ő elméjébe kapunk betekintést, no meg a hideg rázós hangulatba, amelyet a jelek szerint nagyon-nagyon eltaláltak a fejlesztők. Reméljük, a program felnő az elvárásokhoz – október 30-án mindenesetre kiderül PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is.

- Hirdetés -

A Call of Cthulhu 1924-ben játszódik majd, amikor is a főhős, az általunk irányított privát kopó, Pierce rutinfeladatnak tűnő megbízást kap: hősünk a Darkwater szigeten kell utána járnia a Hawkins-család drámai, és megmagyarázhatatlan halálának. Amint a helyszínre ér, rá kell döbbennie, hogy bizony semmi sem az, aminek látszik – különös szekták szövögetik démoni terveiket a háttérben az ősi, idő előtti lények felébresztésére, és nem válogatnak az eszközökben. A program nem csak a Lovecraft mitológiáját használja fel, de a rendszere a Chaosium legendás asztali szerepjátékára épül – harcra nem nagyon számíthatunk, viszont nyomozásból nem lesz hiány. Más kérdés azonban, hogy minél inkább beleássuk magunkat az eseményekbe, annál inkább veszélybe kerül a józan eszünk, egy idő után pedig nem tudhatjuk, hogy amit látunk, az a valóság-e, vagy csak az elménk játéka.

A Call of Cthulhu október 30-án érkezik tehát PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk