Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Durva vádak Fluor Tomi ellen – Ezt mondta a rendőrséghez forduló egykori bandatag ismerőse

0 63

- Hirdetés -

Nagy meglepetésre a roppant sikeres banda hat tagja kilépett a héten. Hamar pletykálni kezdtek, mi lehet az oka annak, hogy a közönségkedvenc formáció egyik pillanatról a másikra szinte feloszlik, ám az együttes frontembere, Karácson Tamás, azaz Fluor (31) tegnap közleményében azt állította, békésen váltak el.

- Hirdetés -

„A Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások. Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, másfele változtunk” – írta közleményében Fluor.

Ám a zenekar kilépett tagjai állítják, ennél sokkal többről van szó, szerintük Fluor megfenyegette egyiküket, aki jelezte ezt a rendőrségnek. Emellett szeretnék tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan: a dobos Kocsis Máté, a basszusgitáros Szász Csaba, a gitáros Varga Gergő és a billentyűs Wagner Emil, továbbá a főhangmérnök Lugosi Dani és a monitorkeverő Por Botond.

„Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni – áll a távozó tagok által kiadott közleményben. – Ezt követően az esti megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel. A kilépések végleges oka ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek a testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie. Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból.”

Próbáltuk elérni Fluort, ám folyamatosan foglalt volt a telefonja. Bartók Máté egy közeli ismerőse elárulta, a zenészt megviselték a történtek, s egyelőre a tágabb baráti körében sem kíván beszélni az incidensről.

Nagy slágereik vannak

A Wellhello zenekart 2014-ben alapította a szövegíró rapper Fluor Tomi és az énekes-dalszerző, Diaz, hozzájuk pedig kísérő zenészek csatlakoztak. A formáció a Rakpart című számmal robbant be, amelyet még több nagy sláger, így az Apuveddmeg, az Emlékszem, Sopronban követett, amelyekkel a toplisták élére kerültek. Majd 2016-ban #Sohavégetnemérős néven mozifilm is készült róluk.


Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk