Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

“A Hearthstone az egyik kedvenc hobbim” – Wuncler interjú

0 0

- Hirdetés -

Az MNEB HS versenyének döntősei közül Wuncler érte el a legjobb eredményt a rájátszásban. Interjút készítettünk a LvL Up Esport játékosával!

A Hearthstone nickneved már ismerős lehet a rajongók számára, de a mögötte megbújó játékosról keveset tudnak. Ki is az a Wuncler a civil életben, mit kell rólad tudnia az olvasóknak?

“Antal Félix vagyok, harmadéves egyetemista az SZTE-n. A Hearthstone az egyik kedvenc hobbim, néha túl sokat is játszok vele.”

Hogyan és mikor vágtál bele a Blizzard játékába, a Hearthstone előtt foglalkoztál más kártyajátékokkal is?

 “Nem, a HS előtt nem játszottam kártyajátékokkal. 2014 nyarán, az első kiegészítő megjelenésekor próbáltam ki a játékot. A World of Warcrafttal sokat játszottam régebben, ezért nagyon megtetszett a Hearthstone is. Viszont csak később, 2016-ban kezdtem el versenyeken indulni és Legend rankon játszani. Azóta sikerült több versenyen is nyernem, és a szezon végi top200 helyezés is többször összejött a ladderen.”

Gratulálunk a PlayIT döntőhöz, több mint száz játékos közül ott vagy a legjobb négy között. Milyen érzések kavarogtak benned, amikor a rájátszás mérkőzéseit vívtad? 

“Köszönöm! Az általam választott paklikra nem mondanám hogy a kedvenceim voltak, viszont úgy gondoltam a selejtezőkön sikeres paklikat végignézve, hogy ez a felállás a legjobb. A verseny előtt az volt a célom, hogy az 5 meccsemből hármat megnyerjek, és ezzel biztosítsam a helyem a legjobb 16 között. Ez szerencsére rögtön az első 3 körben sikerült, ezért az utolsó két körben már kicsit felszabadultabb voltam. Arra azért nem számítottam, hogy végül minden meccsemet megnyerem, de természetesen nagyon örültem neki.”

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságnak az őszi küzdelmei hamarosan véget érnek, de a legfontosabb meccsek jövőre érkeznek az alapszakasszal. Szerinted szüksége volt a hazai Hearthstone közösségnek az MNEB-re? Mit vársz a januárban induló ligától?

 “Egy ilyen színvonalú rendezvény nagyon jól jön a magyar HS-nek. Örülök, hogy végre van egy olyan verseny, ahol magyar játékosok hosszú távon tudnak egymás ellen játszani, méghozzá nem is csekély jutalomért. A selejtezők megmozgattak az alkalmi játékosoktól a high-legend játékosokig mindenkit, és a verseny közvetítésére is sokan kíváncsiak voltak. Biztos vagyok benne, hogy az alapszakasz minden mérkőzése kellően színvonalas lesz. Izgalmas lesz hétről hétre készülni, és a ligában kialakuló “mini-metát” elemezni. Szeretnék a csapattársaimmal együtt minél jobb eredményt elérni. Emellett nagy vágyam, hogy Magyarországot képviselhessem a magyar csapat tagjaként a Global Games-en, emiatt is szeretnék bizonyítani.”

Wuncler mellett csapattársával Hulkeinsteinnel, a DEAC Hackers játékosával Diazzal és Sischoval találkozhattok majd az MNEB HS versenysorozatának döntőjében. Szurkoljatok élőben a helyszínen, vagy kövessétek az eseményeket az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján!

Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk