Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

A Vidi álomgólja mentette meg a nagyot bakizó török bírót

0 0

- Hirdetés -

Csütörtök este a MOL Vidi Georgi Milanov 50. percben szerzett fejesgóljával 1-0-ra legyőzte a görög PAOK Szalonikit a Groupama Arénában az Európa-liga L csoportjának 4. fordulójában. A magyar bajnokcsapat ezzel óriási lépést tett a továbbjutás felé, a győzelme pedig azért is bravúros, mert a török Ali Palabiyik játékvezető az első félidőben igencsak a görögöknek fújt. Ezt megerősítette az Origo szakértője, a korábbi FIFA-játékvezető, Bede Ferenc is, aki elmondta, hogy az első félidőben a Vidi nem kapott meg egy jogos büntetőt.

„A mérkőzés 29. percében Fiola és Léo Jabá küzdött egymással, mely következtében a vendégjátékos lendületben lévő jobb karja eltalálta a Vidi játékos arcát, ezért a játékvezető közvetlen szabadrúgást ítél a magyar csapat javára, és felelőtlen karhasználat miatt sárga lapot alkalmazott. Az egy kameraállásból történt visszajátszás alapján a karhasználat nem volt brutális, durva és nem veszélyeztette Fiola testi épségét, ennek következtében elfogadható döntést hozott a játékvezető” – kezdte Bede Ferenc, aki az első ítéletet elfogadhatónak tartotta, majd kitért a játékvezető hibájára. 

- Hirdetés -

Bede Ferenc szerint a török bíró jogos büntetőt vett el a ViditőlForrás: Origo

„A 31. percben egy oldalról elvégzett hazai szabadrúgás alkalmával, a labda játékba kerülése után, a vendégcsapat büntetőterületén belül a Pontus Wernbloom látványosan, két kézzel visszatartotta Vinícius Paulót a mozgásában, azonban az egyértelmű büntető elmaradt a Vidi javára” – tette hozzá az Origo szakértője, a korábbi FIFA-játékvezető.

A török játékvezető szerencséjére a MOL Vidi parádés játékkal rukkolt elő a második félidőben, és megnyerte a mérkőzést, így az elmaradt büntető nem befolyásolta a végeredményt.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk