Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Final Fantasy XV – Csak egy DLC jelenik meg a tervezett négyből

0 0

- Hirdetés -

Piszkosul rosszul zárta a Square Enix az üzleti félévet, 33 milliós veszteséget könyvelhettek el az új IP-k fejlesztésére létrehozott Luminous Productions nevű stúdiónak hála. Ez sajnos komoly következményekkel jár, egyebek mellett távozott a Luminous vezetője, Tabata Hadzsime, aki egyben a Final Fantay XV direktora is volt.

- Hirdetés -

A másik komoly következmény, hogy a Square kénytelen volt a korábban beharangozott, jövőre tervezett négy DLC-ből hármat törölni, mivel azokat is a pénznyelő Luminous fejlesztette. Egyedül az Ardyn: The Conflict of the Sage fog megjelenni, elvileg márciusban, az Aranea: The Beginning of the Endtől, a Lunafreya: The Choice of Freedomtól és a Noctis: The Final Strike-tól érzékeny búcsút vehetünk.

Az Ardyn amúgy kapott egy rövid teasert is, illetve december 15-én, illetve január 10-én érkezik hozzá egy, az előzményeket elmesélő anime. Emellett a játék online komponense, a Comrades is kap egy nagyobb frissítést december 12-én, amiben új bossok, fegyverek és ruhák lesznek.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk