Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Jesse Pinkmant követi a Breaking Bad-film

0 0

- Hirdetés -

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint újabb mellékágat kap Vince Gilligan hatalmas sikerű televíziósorozata, a Breaking Bad. A Better Call Saullal ellentétben azonban ezúttal egy teljes film várja majd a rajongókat. Ennél többet sajnos eddig nem tudtunk a projektről, ma azonban a /Film szállította a hírt, miszerint egy jól ismert karakter is feltűnik majd a képernyőn.

- Hirdetés -

S nemcsak, hogy feltűnik – a tervek szerint ő áll majd a sztori középpontjában. Bizony, ahogy azt már a címben olvashattátok, Walter White problémás segédje, Jesse Pinkman lesz a film főszereplője, akit természetesen ismét Aaron Paul alakít majd. A történet a széria évadzárója után veszi fel az eseményeket. Túl sok spoilert nem szeretnénk ellőni a sorozat lezárásáról, így inkább lássuk, hogy mit mondott még akkor, 2013-ban Vinge Gilligan a hányattatott sorsú Jesse jövőjéről kapcsolatban:

“Én személy szerint úgy gondolom, hogy megszökhetett. De ami a legvalószínűbb, bármennyire is negatívan hangzik, hogy megtalálták a srác ujjlenyomatait a laborban, így csak napok, hetek, esetleg hónapok kérdése, hogy elkapják. És továbbra is két szövetségi ügynök meggyilkolásával vádolják. Szóval persze, annak ellenére, hogy ez a legvalószínűbb végkimenetel, én mégis úgy képzelem el, hogy elszökött és eljutott Alaszkába, megváltoztatta a nevét és új életet kezdett. Megérdemli a kölyök.”

Erre persze nem érdemes alapoznunk, hiszen Gilligan szavai már több mint öt évesek, azóta pedig sok víz lefolyt már a… milyen folyók is vannak Albuquerque környékén?

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk