Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Fallout 76 – kárpótolást kapott egy játékos, aki nem örült a leárazásnak

0 0

- Hirdetés -

Már a Black Friday alatt megvágták a Fallout 76 árát, és ennek érthetően sokan nem örültek.

Sok a baj a Fallout 76-tal és a Bethesda egyelőre nem töri össze magát, hogy megnyugtassa a közösséget. Sokan kérik vissza a pénzüket, miután csalódtak a játékban, és egyesek még egy boltot is képesek szétverni, mert nem tudnak megszabadulni a lemeztől.

Egy IzaakGoldbaum nevű Reddit-felhasználó elővételesen szerezte meg a játékot. Miután látta, hogy Black Friday alkalmából sokkal olcsóbban meg tudta volna vásárolni, csalódott panaszát fejezte ki a Bethesda felé, és kérte, hogy kárpótolják, mert nem tudott részt venni az ünnepi akcióban. Úgy tűnik, hogy a furcsa kérés működött. A játékos kapott egy válaszlevelet, és 500 Atomot utaltak a hivatalos  profiljára.

A választ hivatalos forrás nem erősítette meg, de ha tényleg ilyen gyorsan reagált a Bethesda a szokatlan kérdésre, érdemes lehet próbálkozni hivatalos panasz benyújtásával. Persze ha neki járt, mindenkinek járna.

Pont ma kérdeztünk titeket arról, hogy zavar-e, ha túl hamar leáraznak egy játékot. 

Ti meg vagytok elégedve a játékkal?

Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk