Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Jó volt a hangulat Ázsiában

0 0

- Hirdetés -

Jórészt pluszban zártak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn, és a még nyitva tartó térségbeli börzék mutatói is inkább a pénteki záróértékük felett mozogtak.

- Hirdetés -

Fotó: Shutterstock

A térség irányadó, tokiói értéktőzsdéjének Nikkei 225 indexe 0,81 százalékos emelkedéssel, 21 821 ponton zárt. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,27 százalékkal erősödött.

A már bezárt tőzsdék közül az ausztrál 0,78 százalék mínuszban, a tajvani viszont 1,01 százalék pluszban fejezte be a napot az MTI összesítése szerint.

Reggel 7 órakor még néhány térségbeli ország börzéjén folyt a kereskedés, így például Hongkong 1,57 százalék, Szöul pedig 1,09 százalék erősödést,

Sanghaj ugyanakkor 0,13 százalék gyengülést jelzett a pénteki záróértékéhez képest.

Reggel 7 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 1,15 dollár, 1,95 százalék erősödéssel, 60,19 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk