Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Red Dead Online – holnap indul, de még nem játszhat mindenki

0 0

- Hirdetés -

A hét során fokozatosan engedik majd be a játékosokat, először az Ultimate Edition vásárlói vághatnak neki a kalandnak.

- Hirdetés -

Majdnem pontosan egy hónappal a Red Dead Redemption 2 megjelenése után elstartol a Red Dead Online, egyelőre béta változatban, hogy ne legyen nagyon ciki, ha megjelennek ugyanazok a hibák, amik a GTA Online első napjaiban is.

A kapukat holnap nyitják meg az Ultimate Editiont választók előtt, november 28-án viszont már azok is játszhatnak, akik október 26-án, a megjelenés napján elindították a játékot. Csütörtökön beengedik az első hétvégéseket (akik október 26. és 29. között legalább egyszer beléptek a Red Dead Redemption 2-be), november 30-án, pénteken pedig mindenki mást. 

A játékról egyelőre csak annyit tudni, hogy saját, testreszabható karaktert indíthatunk, és az RDR2 világában bandázhatunk akár hét másik arccal egy alakulatban. Horgászhatunk, vadászhatunk, rabolhatunk, harcolhatunk, küldetéseket teljesíthetünk, ismerős arcokkal találkozhatunk. Holnap sokkal okosabbak leszünk.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk