Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Úgy néz ki hamarosan egy régi-új Zelda játék is megjelenik Switchre

0 0

- Hirdetés -

Úgy tűnik azok, akik csak a Switch konzollal léptek kapcsolatba a Nintendo-val és a The Legend of Zelda szériával, hamarosan egy különleges régi-új darabbal pótolhatják a lemaradásukat. Nintendo Live címmel a konzolgyártó ugyanis rendszeresen rendez olyan eseményeket, amelyeken a vállalat legendás játékainak dallamait hallgathatják meg az egybegyűltek – ezeken pedig általában egy-egy, a programhoz köthető szakember is részt vesz. Így tett Eiji Aonuma, a The Legend of Zelda rendezője is, aki, miután lezajlott a Zeldának szentelt szegmens, fel is lépett a színpadra, hogy egy apróbb beszédet mondjon az egybegyűlteknek. Ez idáig ebben nincs semmi meglepő, de a mondandója végén sokat mondóan megjegyezte: „Tudjuk, hogy mire gondoltok – Skyward Sword Switchre, nem igaz?”. Ezt követően sokat mondóan mosolygott a közönségre, majd meghajolt a tapsviharban.

- Hirdetés -

Miután Aonuma nem arról híres, hogy a levegőbe beszél, így gyanús, hogy a Nintendo tényleg nekidurálta magát a 2011-ben Wii-re és Wii U-ra megjelent felvonás modernizálásának. A Skyward Sword egyik legnagyobb különlegessége kétségtelenül az irányítása volt: azt teljesen a mozgásérzékelés köré építették fel (tehát nem csak utólag rakták bele ezt a metódust, mint a Twilight Princess Wii-s portjába) és nem csak a harcok, de az ügyességi részek és a fejtörők megoldásakor is vadul hadonásznunk kellett a képernyő előtt a siker érdekében. A legnagyobb különlegessége a legnagyobb átka is volt egyben, sok rajongó ugyanis a pokolba kívánta az amúgy döbbenetesen hosszú bevezető résszel megáldott\megvert felvonást, amelyet azért a sajtó is imádott és végül is korrekt anyagi siker is lett – hárommillió példányban értékesítették a két generáción, ehhez szeretne most hozzáadni még párat valószínűleg a konzolgyártó.

A The Legend of Zelda: Skyward Sword 2011 november 18-án jelent meg Wii-re és Wii U-ra.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk