Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Az NBA-sztár kézzel írt levélben váltotta valóra egy kislány álmát – Origo

0 0

- Hirdetés -

Az NBA-ben szereplő Golden State Warriors sztárja, Stephen Curry karácsony előtt bebizonyította, hogy vannak csodák. A világ egyik legnépszerűbb kosárlabdázója kézzel írt levelet kapott egy kilencéves kislánytól, majd nemcsak teljesítette a kis rajongója kérését, de kézzel írt levélben válaszolt is neki. 

- Hirdetés -

A kis Riley Morrison az apukája Instagramján megosztott levélben arra panaszkodott, hogy szerette volna megvenni Curry legújabb cipőjét, de a webáruházban csak a fiúrészlegen létezik az áhított darab gyerekméretben. A kislány ezért azt kérte példaképétől, hogy próbálja meg elérni a gyártó Under Armour márkánál, hogy lányváltozatban is meg lehessen kapni a sporteszközt.


Stephen Curry azonnal intézkedett az ügyben, majd kézzel írt levéllel tájékoztatta is az aktuális helyzetről Riley-t. „Az elmúlt két napban arról tárgyaltunk az Under Armourral, hogy hogyan tudnánk megoldani a problémát. Az észrevételednek köszönhetően kiderült, hogy a gyerekméretű cipők mind a fiúkhoz kerültek, ezt azonnal orvosoljuk! De hogy biztosan tudd hordani a cipőmet, küldök neked egy párat a Curry 5-ösből, valamint megígérem, hogy az elsők között leszel majd, akik megkapják a legújabb modellt. Nőnapra, március 8-ára is tervezünk valamit, szeretném, ha velem ünnepelnéd majd ezt a napot. Később egyeztetünk még erről, de kérlek, aznap este legyél Oaklandben!”

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk