Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Élet+Stílus: Tibi atya és Balázs közös műsorban? – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Az atya az arcát továbbra sem fedné fel, de közös podcast-adást szívesen csinálna Sebestyén Balázzsal. Feltéve, ha a műsorvezető elfogadja a kihívást.

- Hirdetés -

Az alkoholizáló papra épített brandjéről elhíresült atya és Balázs között a napokban elég durva vita alakult ki az utóbbi vadászokkal kapcsolatos kijelentései miatt  (erről itt írtunk).

Az üzengetésben most az atya volt s soros. Hosszú blogbejegyzését úgy kezdi, érti, hogy nem könnyű Balázs számára úgy vitatkozni vele, hogy nincs arca, „kárpótoljon ezért a tény, hogy nekem sem úgy veled, hogy a legtöbbször másod sincs. Alapvető dolgokban nem értünk egyet.”

Ezek után a vadászat, az alkoholfogyasztás (ami az atya szerint csak annak a felelőssége, aki megissza) és Balázs személyiségének taglalása után rátér egy javaslattal él.

„Szívesen csinálnék veled akár közös podcast-adásokat is, hogy a kora kétezres évek Bochkor–Boros–Voga–utánérzés helyett egy komolyabb, mélyebb, korszerűbb és egyre növekvő népszerűségű közlési formát is meghonosítsunk itthon! Milyen személyiség lakik Magyarország legismertebb celebjében? Mi hajt egy hozzám hasonló, felkapaszkodott lumpenprolit a kocsmanyitás, a piálós poénok és a kíméletlen kritika felé? Mit gondolunk az élet mélyebb kérdéseiről? Beszélgessünk róla őszintén, vagy ahogy Te mondanád: húzzuk el a falat, lássuk, ki van mögötte!” – olvasható Tibi atya kihívása.

„Azt mondod, vállaljam az arcom? Én pedig azt, hogy játsszunk valódi téttel: vállaljunk együtt valami többet, mint az arcunk! Mit szólsz ehhez, Balázs?”

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk