Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

“Hillary Clinton megtestesít mindent, amit az emberek utálnak a politikusokban” – 888.hu

0 0

- Hirdetés -

Élesen bírálta Hillary Clinton demokrata párti politikust Jason Emert a Mandinernek adott friss interjújában.

Hillary Clinton megtestesít mindent, amit az emberek utálnak a politikusokban. Bennfentes, ráadásul amikor férjével beköltözött a Fehér Házba, nem volt sok pénzük, mikor kiköltöztek, akkor meg rengeteg pénzük volt. Nem mondom, hogy illegálisan szerezték, de az embereket irritálja, hogy a korábbi first lady extrém módon meggazdagodott. És nem csinált semmit, csak befolyása van. Ezért szavaztak ellene”

- Hirdetés -

– hangsúlyozta a 33 éves republikánus politikus, aki nemrég hazánkban járt, és Orbán Viktorral is találkozott.

Jason Emert a déli Tennessee állam keleti részéről – és egyik nagyapja felmenői révén Magyarországról – származik. Elnöke a mintegy 20 ezer fiatalt tömörítő, Young Republicans National Federation elnevezésű szervezetnek, illetve jogász és üzletember is.

Az újságíró azon kérdésére, hogy fog-e találkozni Donald Trump és Orbán Viktor, Emert így válaszolt:

Szerintem kell találkozniuk. Örülnék egy ilyen találkozónak. Sok a hasonlóság a két ország között, és szerintem szoros kapcsolatuk továbbra is működni fog. Azért is remélem ezt, mert a nagypapám magyar volt.”

Az ifjú politikus rendkívül büszke magyar származására, magyar nagyapját pedig példaképének tartja, aki egyébként

nagyon katolikus és nagyon humoros volt, imádta a sört és újdonsült hazáját.”

Az amerikai félidős választások kapcsán elmondta, semmi extra nem történt, ami különleges az az, hogy az elnök pártja, a republikánusok megtartották a szenátust.

Természetesen annak nagyobb visszhangja volt, hogy a képviselőházban viszont a demokratáké lett a többség. A republikánusok itt 37 helyet vesztettek, ami megfelel az ilyenkor szokásos átlagnak. Annak idején, 2010-ben Obama és a demokraták a képviselőházban 63, a szenátusban hat helyet veszítettek a félidős választásokon”

– tette hozzá.

A Donald Trump 2020-as újraindulását firtató kérdésre válaszolva Jason Emert leszögezte, nagyon örülne neki, ha Trump újraindulna az elnöki pozícióért, de biztosat még nem lehet tudni.

Kép forrása: jasonemert.com

Az amerikai elnököt egyébként olyan embernek tartja, aki nagyon szereti a hazáját, jóllehet, szerinte Obama is ilyen ember volt, ugyanakkor sok mindenben nem értett egyet vele.

Két Amerika van, és Obama megbüntette az embereket, akik keresztények és hisznek a fegyvertartás jogában”

– mondta.

Jason Emert szerint Trump legfőbb öröksége az lesz, hogy sikerült elérnie, hogy egy jó időre konzervatív többség lesz a Legfelsőbb Bíróságban.

A határvédelem is szóba került, a republikánus politikusnak határozott véleménye van a kérdésben és ő maga is a falépítéssel kampányolt.

Mindenkinek tisztelnie kell a határokat. Ha nincsenek határaid, nincs országod”

– szögezte le.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk