Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Kinevette a stewardess az ABCDE nevű kislányt – NLCafé

0 0

- Hirdetés -

Egy amerikai édesanya, bizonyos Traci Redford azzal vádolja a Southwest Airlines-t, hogy az egyik alkalmazottjuk szokatlan neve miatt kinevette, ezzel megalázta Abcde (!) nevű 5 éves kislányát (ejtsd: Ab-City).

- Hirdetés -

Az anyuka beszámolója szerint amikor a felszálláskor átadták a kislány beszállókártyáját, hallották, ahogyan a légiutas-kísérő kinevette őket. A kislány állítólag meg is kérdezte az anyukáját, hogy miért nevetnek rajta. A stewie később azzal súlyosbította a helyzetet, hogy lefotózta és ki is posztolta az interneten a beszállókártyát.

Egy talkshowban alaposan körbejárták a témát, és megegyeztek, hogy nem volt szép dolog ez a légitársasági alkalmazott részéről. Az egyik résztvevő azonban azt is kifejtette, hogy szülőként nem kellene ilyen nevet adni a gyerekeknek – legalábbis ha nem akarjuk, hogy a gyerek egész életét végigkísérjék a hasonló incidensek.

A légitársaság az édesanya panasza után közleményben kért bocsánatot.

Az Index szerint egyébként 2014-ben 328 embert hívtak Abcde-nek, legelőször 1990-ben neveztek el így gyereket.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk