Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Mindeközben – Egy ördögűző sátánizmussal vádolja Celine Diont – Index

0 0

- Hirdetés -

Önnek eszébe jutna Celine Dionról, a Titanic főcímdalát is éneklő kanadai díváról a patás ördög? Lady Ga Ga-ról vagy Madonnáról még csak-csak, de Celine Dionról??? Pedig pont róla állítja egy amerikai katolikus pap és ördögűző egy befolyásos katolikus lap, a National Catholic Register hasábjain megjelent interjúban. 

- Hirdetés -

John Esseff, a Pennsylvania állambeli Scranton 90 éves megyéspüspöke, aki gyakorlott ördögűző hírében is áll, azért gondolja, hogy a kanadai énekesnő a sátánnal cimborál, mert

Celine Dion előállt egy gender-semleges babaruha kollekcióval

Vagyis olyan babaruhákat tervezett, amelyekről nem látszik egyértelműen, hogy a gügyögő kerek emberkölyök kisfiú vagy kislány. És hogy hogyan sikerült ezt a fekete mágiát elérni? Hát hogy a CELINUNUNU nevű kollekció darabjai nem baba-kékek vagy baba-rózsaszínek, vagy valamilyen nemi asszociációval terheltek, hanem fekete-fehérek. Itt van a kollekció reklámja, amiben a díva betör egy kórház gyerekosztályára, hogy szó szerint megfertőzze őket az gender ideológiával. Szerencsére ezért megkapja méltó büntetését. 

Esseff püspök szerint pedig ezek a babaruhák egyértelműen sátániak. “Meg vagyok róla győződve, hogy ahogy ez a gender dolog elterjedt, az démoni.” De a sokat látott ördögűzőnek nemcsak a gendersemlegességgel van baja, hanem konkrétan a tervezett ruhákkal is. A püspök a kollekció pár darabján ugyanis sátánista jelképeket vélt fölfedezni:

Az egyik nadrág egyik térdén egy 3-as, a másikon egy 6-os szám látható. Három hatos

Mi a márka honlapján ilyet nem találtunk, de az tény, hogy vannak koponyákkal díszített rugdalózók és, hát, az egész kollekció elég metálos. Celine Dion eddig még nem reagált a vádakra, így nem tudjuk, hogy pontosan miért akarja a gyerekeket eladni az ördögnek. 

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk