Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Késnek a vonatok Rákos és a Keleti között – Origo

0 0

- Hirdetés -

Kőbánya felsőn megrongálódott a felsővezeték-rendszer csütörtök hajnalban, emiatt a Keleti pályaudvar és Rákos közötti hosszú vonalszakaszon jelentős késésekre kell számítani – közölte a Mávinform.

- Hirdetés -

A helyreállításig a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc vonalon 30-40 perccel megnő a menetidő. 

A vasúttársaság azt kéri, hogy az utasok tájékozódjanak a www.mavcsoport.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatnál.

Frissítés: Megjavították a Kőbánya felsőn megrongálódott felsővezeték-rendszert, így újra mindkét vágányon járnak a vonatok – közölte a Mávinform csütörtök reggel.

A tájékoztatás szerint a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc vonalon.

Várhatóan néhány helyi, elővárosi vonat ideiglenesen még Rákosig közlekedik, és onnan indul vissza Gödöllő-Hatvan, illetve Sülysáp-Nagykáta-Szolnok felé.

A délelőtti órákban a menetidő is meghosszabbodhat a vonatfeltorlódások és a vonatfordulók miatt.A teljes értékű menetrend a délelőtti órákban állhat helyre – tették hozzá.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk