Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Az új Fradi-igazolást a Vidivel is hírbe hozták: Rebrov volt játékosa aláírt – csakfoci.hu

0 0

- Hirdetés -

Korábban, még októberben már beszámoltunk arról, hogy Ihor Haratin személyében ukrán középpályás kerülhet az FTC-hez, de az utóbbi napokban olyan hírek is megjelentek Ukrajnában, hogy a 23 éves játékos ügyében nem tudnak megegyezni a felek, sőt, hogy állítólag a MOL Vidi FC is bejelentkezett a futballistáért.

- Hirdetés -

Végül azonban a Ferencváros lett a befutó, a zöldek vasárnap este bejelentették Haratin érkezését. A játékos közel sem ismeretlen Szerhij Rebrov előtt, hiszen 2014-ben a vezetőedzőnél debütált az akkor bajnoki címet ünnepelt Dinamo Kijevben. Haratin végigjátszotta az őszi szezont a Zorjában: 16 bajnokin, egy Ukrán Kupa-mérkőzésen és négy Európa Liga-selejtezőn is játszott.  Előbb aharmadik, majd a negyedik helyen végzett csapatával a bajnokságban és a Zorjában együtt játszhatott Ivan Petrjakkal is. A Munkácson született, magyar gyökerekkel is rendelkező futballista elsősorban a középpálya közepén bevethető.

Haratin az U17-es, az U19-es, az U20-as és az U21-es ukrán válogatottban is játszott korábban és igazi rangadóspecialistának számít: a Zorja labdarúgójaként korábbi klubjának, a Dinamo Kijevnek tavaly oda-vissza betalált, míg a Sahtar Donyeck ellen összesen már háromszor volt eredményes – írja a fradi.hu.

A játékos már a volt klubjától is elbúcsúzott:

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk