Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

16:56C. Ronaldo fontos bejelentetést tett a jövőjével kapcsolatban – Origo

0 0

- Hirdetés -

Több mint fél éve nem lépett pályára a portugál labdarúgó-válogatott Cristiano Ronaldo, ám úgy néz ki, hamarosan visszatérhet a nemzeti csapatba, legalábbis ezt tervezi a Juventus világklasszisa. 

2019-ben az edzői stáb rendelkezésére szeretnék állni – mondta Cristiano Ronaldo, aki legutóbb a tavaly nyári világbajnokságon, az Uruguay ellen 2-1-re elbukott nyolcaddöntőben játszott címeres mezben.

- Hirdetés -

Ronaldo azért döntött korábban úgy, hogy nem lép pályára egy ideig a válogatottban, mert szeretett volna az új klubjára, a Juventusra koncentrálni. A 154-szeres válogatott labdarúgó most úgy látja, jó döntést hozott.

Cristiano Ronaldo visszatér a válogatottbaForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

„Megegyeztünk anno a szakmai stábbal, hogy a szezon első felében nem játszom. Harminchárom éves vagyok, új helyre költöztem, megváltozott a személyes rutinom, a munkamódszer és a csapattársak is. Azt gondolom, a lehető legjobb döntést hoztam meg akkor” – tette hozzá az ötszörös aranylabdás labdarúgó.

Portugália Ukrajna ellen kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjének csoportkörét március 22-én, vélhetően már Ronaldóval a fedélzeten.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk