Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Brawn: Csodálom Hamiltont, amiért a saját életét éli – Motorsport.com – Kiadás: Magyarország

0 0

- Hirdetés -

Lewis Hamilton életstílusa meglehetősen sokban eltér a többi forma-1-es versenyzőjétől. Ross Brawn, a Liberty Media sportigazgatója is erről beszélt a Motorsport.com-nak.

- Hirdetés -

„Tanultam Lewistól. Volt egy olyan klasszikus nézetem, hogy milyen életvitelt kell folytatni ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az autódból. Lewist alulértékelik azt tekintve, hogy mit csinál az autón kívül a fitnesz, az edzés és a felkészülés területén.” – magyarázta Brawn.

Még több F1 hír:

„Lewis imád utazni, és szívesen jár fesztiválokra és divatbemutatókra. Ez teljesen egyedi az F1-ben, és azt gondolom, ez megmutatja, hogy úgy is sikeresnek lehet lenni, ha valaki a versenyzésen kívül ilyen dolgokkal is foglalkozik. Ha valaki nem volt sikeres autóversenyző, gyakran mondták, hogy az életstílusa miatt nem lett az, mert a versenyzés világában gyakoribb a konzervatív hozzáállás.”

„Csodálom Lewist azért, mert a saját életét éli. Tudja, mi a legjobb számára, és hogy mi motiválja. Természetesen a Forma-1 is jól jár azzal, hogy ilyen erős személyisége van.”

Lewis Hamilton az eddigi 5 világbajnoki címéből 4-et a Mercedesszel szerzett. Ross Brawn a Mercedes elődje, a Brawn GP felfuttatásában játszott jelentős szerepet, majd 2013 végéig erősítette a német istállót.

„A Mercedes tele van kiváló mérnökökkel. Én még 2007-ben érkeztem a csapathoz, ami akkor még a Honda volt. Aztán 2009-ben a Hondából lett a Brawn GP Mercedes-motorral, amit 1 év múlva átvett a Mercedes, de a csapattagok ugyanazok maradtak. Ezek pedig minőségi dolgozók, akik nagyon jól ismerik a Forma-1 világát. Büszke vagyok arra, hogy a csapat magja ugyanaz maradt. Még mindig ugyanúgy dolgoznak, mint akkor, amikor eljöttem a csapattól.” – zárta Brawn.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk