Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Még három játékost elküldött a Honvéd, egy átadólistára került – Rangadó

0 0

- Hirdetés -

„Nagytakarítás” Kispesten.

Orvosi vizsgálatokkal és különböző felmérésekkel kezdte el a felkészülést a (téli-)tavaszi szezonra a Budapest Honvéd FC, az új évben azonban már többen nem lesznek a keret tagjai az ősszel szereplők közül. A Honvéd ugyanis közös megegyezéssel szerződést bontott Deák Istvánnal, Holdampf Gergővel és az NB III-as csapathoz tartozó Király Ákossal – írja a klub hivatalos honlapja. A kispestiek egy további játékosuknak szintén megköszönték a munkát.

Magyar klubvezető így még nem szállt bele a játékvezetőkbe.

A belső védőként bevethető Deák 2017 nyarán érkezett a Honvédhoz, hat NB I-es mérkőzésen lépett pályára, a folytatásban egy térdsérülés is nehezítette a helyzetét, immár azonban teljesen egészségesen várhatja a következő kihívást. Holdampf 2018 nyarán lett a klub labdarúgója, a középpályás itt mutatkozott be az NB I-ben, ahol két mérkőzésen szerepelt. Király Ákos 2013 telén érkezett Kaposvárról, előbb a korosztályos együttesekben játszott, majd 59 találkozón lépett pályára az NB III-ban.

A téli játékosmozgásokkal kapcsolatos információ még, hogy a Honvéd átadólistára tette Pölöskei Zsoltot.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk