Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Kisvárda: két román válogatottal is tárgyal a klub – Nemzeti Sport

0 0

- Hirdetés -

A téli átigazolási időszakban nem tervezi és nem is tervezheti annyi játékos átigazolását a Kisvárda Master Good, mint a nyáron. Már csak azért sem, mert az élvonal abszolút újonca csak a távozó külföldiek helyére szerződtethetne újakat, a magyar piacon sokba kerülnek az igazán erősítést jelentő játékosok. 

„Az ősszel Amszterdamban jártam egy konferencián, ahol a magyar klubok közül rajtunk kívül csak a Mol Vidi  és a Ferencváros képviseltette magát – mondta Révész Attila sportigazgató, aki a felkészülés első napján elárulta, mintegy 110 játékost tartalmaz az az  adatbázis, amelyből két-három erősítést jelentő futballistát szeretnének  kiválasztani. – Ekkor kaptunk kódot ahhoz a programhoz, amely Lionel Messitől kezdve a mi utánpótláscsapataink játékosaiig gyakorlatilag a  világ valamennyi regisztrált futballistáját tartalmazza. A holland városban kapcsolatba kerültünk menedzserekkel, akik azóta is ajánlgatják a jelöltjeiket, mi pedig a program segítségével szűkítjük a kört. Négytagú megfigyelői csapattal dolgozunk, ők egyenként véleményezik a kiszemelteket.”

- Hirdetés -

Ezzel csak némileg lett egyszerűbb a kisvárdaiak dolga, hiszen lehet, a jelölteknek érvényes szerződésük van. 

„Egyelőre a görög Sztavrosz Cukalaszt szerződtettük a listáról, illetve két román válogatott játékossal tárgyalunk – ismerte el Révész Attila. – Nekik viszont sok a kérőjük, de bízom benne, hogy legalább az egyikükkel megállapodunk. Más játékossal is felvettük a kapcsolatot, tárgyaltunk is velük, a menedzserükkel vagy éppen a szüleikkel, de egyelőre nem jutottunk el addig, hogy esetleg el tudjuk  hívni őket orvosi vizsgálatra.

Meglehet, az újabb távozó pótlására is segítségül hívják a kisvárdaiak az adatbázist. Szerdai hír, hogy saját kérésére felbontották Artem Milevszkij bajnokság végéig szóló szerződését. Az 50-szeres ukrán válogatott támadót előző egyesülete, a Dinamo Breszt kereste meg, és a 33 éves játékosnak a pályafutása befejezése utáni évekre munkalehetőséget is ajánlott. Révész Attila sportigazgató bármennyire is sajnálta a játékos távozását, elengedte a 2006-os világbajnokságot megjárt futballistát. Ez azt jelenti, hogy az NB I-ben egyetlen olyan labdarúgó maradt, aki valaha szerepelt vb-n, a Mol Vidi középpályása, a 2014-es brazíliai tornát megjárt bosnyák Anel Hadzic.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Sztavrosz Cukalasz (görög, szabadon igazolhatóként, legutóbb Apollon Zmirnisz – Görögország), Délczeg Gergely (szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 

Kiszemeltek:
Távozók: Artem Milevszkij (fehérorosz-ukrán, Dinamo Breszt – Fehéroroszország), Vuk Mitosevics (szerb, szabadon igazolható), Temur Parcvanija (ukrán-grúz, szabadon igazolható), Rácz Ferenc (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jánvári Gábor

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk