Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ma mutatkozik be Ricciardo és Hülkenberg új F1-es autója a Renault-nál – Motorsport.com Magyarország

0 0

- Hirdetés -

A Haas, a Toro Rosso és a Williams már megtartotta a bemutatóját, de a britek csupán a festésüket és egy új első légterelőt prezentáltak a tavalyi autójukon, így az FW42 minden bizonnyal először csak a barcelonai teszteken mutatja meg magát a következő héten.

- Hirdetés -

Még több F1 hír:

A mai napon sem maradunk bemutató nélkül, ráadásul egy autógyártó gépérül hull le a lepel, mely nem más mint az R.S.19, amit Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg fog vezetni. A nagy esemény magyar idő szerint 12 óra 30 perckor lesz Enstone-ban, amiről természetesen a hu.motorsport.com az eddigiekhez hasonlóan részletesen be fog számolni.

A Renault tavalyi szezonja igencsak felemásra sikeredett, mert noha megszerezték az értékes konstruktőri negyedik helyet a Red Bull mögött, mely ugyanazzal a motorral versenyzett, a hátrányuk óriási volt, és nemcsak a pontok tekintetében. A franciák ezzel együtt a kasztni fejlesztésével sem végeztek tökéletes munkát, így idén is az a cél, hogy közelebb kerüljenek a top-csapatokhoz, amik lehetséges, hogy csak a Mercedest és a Ferrarit fogják jelenteni.

A világbajnok csapatnál nagyon fogadkoznak, hiszen ez az első olyan szezonjuk, amikor már teljes kapacitással tudnak működni az új fejlesztéseket és beruházásokat felhasználván, plusz Ricciardo személye és sebessége szintén hozzáadhat valami pluszt a bajnoki szerepléshez, amire szükségük is van.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk