Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Horror Zuglóban: kocsijában ült az átvágott torkú férfi – Bors

0 0

- Hirdetés -

Egy 60 éves férfi holttestét találták meg vasárnap délelőtt Zuglóban, az Egressy téren, egy bolt mellett parkoló kocsiban. A férfire egy környékbeli asszony talált rá, aki vásárolni indult a sarki közértbe.

Egy 60 éves férfi holttestét találták meg vasárnap délelőtt Zuglóban, az Egressy téren, egy bolt mellett parkoló kocsiban. A férfire egy környékbeli asszony talált rá, aki vásárolni indult a sarki közértbe.

- Hirdetés -

A helyiek lapunknak azt mondták, hogy először rosszullétnek hitték az esetet.

– A hölgy nekem azt mondta, hogy a férfi nagyon furcsa pózban ült a kocsi első ülésen. Egészen nyakatekert módon helyezkedett el. A hölgy először azt hitte, hogy az áldozat szívrohamot kapott, ezért kihívta a mentőket. Csak később derült ki, hogy a férfi valójában egy brutális gyilkosság áldozata lett – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő lakó.

Úgy tudjuk, hogy a gyilkosság vasárnapra virradó éjszaka történhetett. A rendőrség tegnap még lapzártánk idején is helyszínelt, szalaggal kordonozták körül a teret, és egy sátorral takarták el a tett helyét a kíváncsiskodó tekintetek elől.

© Bors

Egyelőre mindenki csak találgat arról, hogy miért kellett meghalnia az áldozatnak. A férfiről azt sem tudják, hogy a környéken lakik-e vagy csak ott parkolt le valamilyen oknál fogva. A közelben lakók lapunknak arról panaszkodtak, hogy az utóbbi időben gyakran látni gyanús alakokat feltűnni a környéken, többen úgy nyilatkoztak, hogy drogosok találkahelye az Egressy park. Ezért azt sem zárják ki, hogy az áldozat valamiféle kétes ügy miatt vált leszámolás áldozatává.

© Bors

A Ripost úgy tudja, hogy a férfi nyakát elvágták. A lap munkatársainak a helyszínen nyilatkozott a férfi egyik rokona.

– A nagybátyámat ölték meg, Gyula bácsinak valaki elvágta a torkát – nyilatkozta a Ripostnak a nő. Ugyanakkor a holttestet megtaláló járókelő inkább azt valószínűsíti, hogy többször megszúrhatták a férfit. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk