Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Négy megyében sűrű ködre figyelmeztetnek – 24.hu

0 0

- Hirdetés -

Vasárnap délelőttig a kezdetben ködös, felhős területeken is tisztul az idő, kiderül az ég, északkeleten maradhatnak végig párás, felhős körzetek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a tartós, sűrű köd veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki négy (Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén) megyére.

- Hirdetés -

Csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz a szél. Nappal a hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, a ködös, párás területeken néhány fokkal hűvösebb lesz. Késő estére általában -2 és +4 fok közé hűl le a levegő – írja a Kiderül.hu. Éjszaka ismét többfelé köd, illetve felhőzet képződik, amely napközben elsősorban az északkeleti, keleti megyékben tartósan is megmaradhat. Hétfőre is van figyelmeztetés.

Hétfőn csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a szél, az éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +1, a nappali általában 10 és 15 fok között alakul, de a tartósan borult részeken több fokkal hidegebb lesz. A jövő hét közepéig kora tavasziasan enyhe időre számíthatunk, majd csütörtökön markáns hidegfront éri le hazánkat, jelentősebb lehűlés veszi kezdetét.

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk