Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Heten vesztették életüket autóbalesetben a 81-es főúton, Mezőőrs térségében – Kisalföld

0 0

- Hirdetés -

Fotó: Rendőrség
Fotó: Rendőrség

Fotó: Rendőrség
Fotó: Rendőrség

Fotó: Rendőrség
Fotó: Rendőrség

Fotó: Rendőrség
Fotó: Rendőrség

12.17 – Minden valószínűség szerint előzés közben történt a baleset. Egy Opel típusú autó vezetője előzés közben elvesztette uralmát a járműve felett és áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy Audival. Mindkét jármű kigyulladt. A nagy tűz azért keletkezhetett, mert a benzintankot érhette az ütközés. Az egyik autóban ketten, a másikban öten utaztak. Információink szerint, az előzött, amiben ketten ültek. Az egyik autó a tetején áll az árokban, de a tűz hatására mindkettőt nehéz azonosítani. Kollégáink egyelőre messzebb állnak a helyszíntől, a fotó is ott készült:

 

Fotó: H. Baranyai Edina
Fotó: H. Baranyai Edina

11.47 – A helyszínről azt az információt kaptuk, hogy két gyermek is az áldozatok között volt.

Korábban írtuk:


Összeütközött és kigyulladt két gépkocsi a 81-es főút 57-es kilométerénél, Mezőőrs térségében. A helyszínre a kisbéri, a pannonhalmi és a győri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során hét ember életét vesztette. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

A rendőrség honlapján továbbá az is olvasható, hogy a baleset 10 óra 14 perckor a 81-es számú főút 57+150. kilométerszelvényében, Mezőörs és a Kerékteleki leágazó között történt. A rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 81-es főút balesettel érintett szakaszát és a forgalmat Mezőörsnél, valamint Keréktelekinél a környező utakra terelik.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk