Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Szörnyű részletek: unokatestvére ölhette meg az ötéves szekszárdi kislányt – Blikk.hu

0 0

- Hirdetés -

A Police.hu szerint március 8-án az esti órákban érkezett bejelentés a szekszárdi rendőrségre arról, hogy délután eltűnt egy gyermek az otthonából. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül a a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták a gyermeket, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

- Hirdetés -

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették. Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást.

A Tolnatáj Televízió úgy tudja, az ötéves kislány unokatestvére lehet az őrizetbe vett férfi. Mint megírtuk, a gyermek édesanyja korábban arról számolt be a tévének, hogy a gyermekét borzalmas fejsérülésekkel találta meg a patakparton.


Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk