Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Ecclestone a Ferrarira és Vettelre fogadna – Formula.hu

0 0

- Hirdetés -

A tesztidőszak alapján sokan gondolhatják, hogy a Ferrari az, akit idén le kell győzni. Nagyon pozitívnak tűnt az idei autójuk a barcelonai teszt nyolc napján, de az igazi erősorrend csak az első pár futamon fog kiderülni. 

- Hirdetés -

Bernie Ecclestone a szezon első futama előtt az olaszok végső sikerére tenné a pénzét: „Úgy gondolom, hogy ezúttal a Ferrari fog nyerni Vettellel. Annak ellenére, hogy Hamilton a favorit, jó a hangulat a csapatban és az autó körül.”

„Vettel nagyon intelligens, akit minden érdekel, de ugyanakkor egy zárkózott személyiség. Amint befejeződik egy verseny, hazatér a feleségéhez és a gyermekeihez, vagyis teljesen az ellentéte Lewisnak” – folytatta a négyszeres világbajnok jellemzésével a brit üzletember.

 ecclestone-vettelrol-2019

„Tudják, mit tanácsolok neki? Hogy legyen nyitottabb és mutassa meg, hogy más, mint amilyennek kívülről látszik. Meg lehet bízni benne, mert ő egy remek személyiség. Én rábíznám magam.”

Ecclestone arra is kitért, miért lehet még jó idén a Ferrari: „Maurizio Arrivabene megpróbált néhány dolgot megváltoztatni, de nem tudott összecsiszolódni a kollégáival a Ferrarinál. Mattia Binotto más, ő már 25 éve dolgozik ott, érti a cég működését, és az embereket, akikkel dolgozik, ráadásul gyorsan hoz döntéseket.”

A nyilatkozat végén Lewis Hamiltonról is szó esett: „Ő egy egyéniség. A legjobb és a legrosszabb az F1-nek egyaránt. A legjobb, mert nála jobban senki nem tudja reklámozni a sportot, és a legrosszabb, mert ugyanakkor elveszi a reflektorfényt róla, hogy saját magára irányíthassa. Nem csinál semmit rosszul, a többi versenyzőnek is meg kellene mutatnia a személyiségét.”

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk