Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Bozóttüzek miatt leállították a vonatközlekedést Cegléd és Szolnok között – Index

0 0

- Hirdetés -

2019.03.24. 19:47

Több helyen lángra kapott az avar és a bozót Cegléd és Szolnok vasútállomás között vasárnap délután, a tűz miatt a katasztrófavédelem leállíttatta a vonatközlekedést. A vasúti forgalomban vasárnap éjszakáig várhatóak korlátozások – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Cegléd és Szolnok között pótlóbuszok viszik az utasokat. A záhonyi fővonal távolsági vonatai kerülővel, a Budapest-Újszász-Szolnok útvonalon járnak, ezért 30-90 perces késésre kell számítani. Ez érinti a Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza, Záhony felé utazókat, valamint az ellenkező irányban ugyanezen a vonalon a fővárosba tartó utasokat.

A budapesti Nyugati pályaudvar és Cegléd között az elővárosi vonatok és a szegedi InterCity-k menetrend szerint járnak, néhány perces késések előfordulnak.

A katasztrófavédelem jelenleg is több helyen dolgozik a tüzek eloltásán, amely órákig elhúzódhat. Az oltás befejezése után az érintett szakaszokon a vonatok csak akkor indulhatnak el újra, ha a szakemberek megvizsgálták a vasúti pályát, a felsővezetéket és a biztosítóberendezést is – olvasható a közleményben.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

15%

3490 Ft

2967 Ft

15%

3299 Ft

2805 Ft

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk