Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

A TV2 sztárja félrelépett – Így bukott le a barátnője előtt – Femina.hu

0 0

- Hirdetés -

Kucsera Gábor ma már boldog házasságban él Tápai Szabina kézilabdázóval, aki 2013 októberében egy kisfiúval, Bencével, 2018 novemberében pedig egy kislánnyal, Millával ajándékozta meg. A kajakosból tévésztárrá avanzsált férfi magánélete nem volt mindig ilyen harmonikus, előfordult, amikor egyszerre több nővel is viszonya volt – derült ki a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjéből.

A két világbajnok kajakos, Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán egy időben együtt lakott, utóbbi még falazott is a barátjának, amikor az a barátnője mellett egy másik nővel találkozott.

- Hirdetés -

kucsera-gabor-fb

Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

– Volt egy aktuális barátnője, meg egy, akinek csapta a szelet. A barátnőjét rám bízta aznap estére, én otthon ültem azzal a lánnyal, keresztrejtvényeztünk, tévét néztünk. Akinek csapta a szelet, azzal elment találkozni, a másiknak meg azt mondta, nem ér rá – kezdte a mesélést Kammerer.

kammerer-zoltan

Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

– Kucsi hajnali kettőkor jött hazafelé, és elmondása szerint lejött a Margit hídról, ki akarta rakni a lányt, akinek csapta a szelet, megcsókolta, és azt mondta, úgy érezte, nézte őt valaki. Kinyitotta a szemét, állt egy villamos mellette a lámpánál, amin egy ember ült: az a barátnő, akinek letagadta, hogy ráér, azt mondta, betegen fekszik – elevenítette fel a kínos helyzetet a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk