Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Juventus: Ronaldo nem aggódik, két hét és újra pályán lesz – NSO – Nemzeti Sport

0 0

- Hirdetés -

Nem komoly Cristiano Ronaldo sérülése. Erről maga a játékos beszélt a Portugália–Szerbia összecsapást követően. Az ötszörös aranylabdást az első félidő 31. percében kellett lecserélni az Európa-bajnoki selejtezőn. Ha minden jól megy, az április 10-ei Ajax–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőn ott lehet már.

Cristiano Ronaldo Szerbia ellen sérült meg (Fotó: AFP)

„Nem aggódom, mert pontosan ismerem a testem. Sajnos az ilyen sérülések benne vannak a futballban. Tudom, hogy minden rendben fog menni és egy-két héten belül nem lesz semmi problémám” – jelentette ki a 34 esztendős futballista.


Hirdetés

A külföldi lapok beszámolói szerint húzódásról, és nem izomszakadásról van szó, ezért is lehet ilyen nyugodt Cristiano Ronaldo. 

A portugál klubcsapata, a Juventus hétvégén az Empolit fogadja, majd április elején a Cagliarival mérkőzik meg, mielőtt az olasz bajnokság 31. fordulójában az AC Milan elleni rangadó várna rá. Ha Ronaldónak igaza lesz, akár már ezen a mérkőzésen, legkésőbb pedig az április 10-ei Ajax–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőn újra pályára léphet.

Forrás: Klikk

- Hirdetés -

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk