Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

7 évesen erőszakolta meg először a nagyapja, de utána jött csak az igazi rettenet – Délmagyarország

0 0

- Hirdetés -

A Walesben élő Charlotte Wade eleinte úgy szerette az idős férfit, mintha az igazi nagyapja lenne. Amikor azonban a lány ötéves lett, minden megváltozott. A ma 73 éves – tetteiért 25 éves börtönbüntetését töltő – Raymond Hodgesból előtört a rém – írta a Bors.

“Megkérdezte, tudom-e, hogy kell felnőttként puszit adni. Amikor nemmel válaszoltam, megcsókolt a számon, majd azt mondta, ez a mi titkunk marad. És így tett minden további alkalommal, amikor kettesben maradtunk” – idézte fel a kezdeteket Charlotte.

- Hirdetés -

Az zaklatások egyre durvábbak lettek, és 7 évesen nagyapja meg is erőszakolta a kislányt. Akkor először. Utána még évekig zaklatta. 

 

A fájdalom elviselhetetlen volt. Azt mondta, ezt csinálják a felnőttek. Később cukorkát hozott nekem, mintha mi sem történt volna.”

“Kényszerített, hogy végezzek el egy terhességi tesztet. Az eredményt nem mutatta meg, és utána hetekig nem hozta szóba. Aztán egy nap megint megjelent. A padlóra szorított. Rettegtem. Azt hittem, meg fog erőszakolni, de egy fogas volt nála” – mesélt a Wales Online-nak Charlotte arról a pillanatról, amikor az idős pedofil brutális abortuszt végzett rajta. “Soha nem éreztem még olyan fájdalmat. Azt hittem, meg fogok halni. Utána azt mondta, nem leszek többé terhes, és otthagyott a padlón.”

Amikor Charlott 14 éves lett, a férfi összeveszett valamin az anyjával, és nem jött többé – a lány azonban még ekkor sem mert beszélni senkinek a történtekről. Az éveken át tartó horror miatt mindentől rettegett. Végül 2016 novemberében szedte össze magát annyira, hogy szóljon a rendőröknek. Raymond Hodgest egy héttel később letartóztatták és megvádolták. Az ellene felhozott 24 vádpontból mindössze négyet ismert el, de a maradékot is rábizonyították, és 2017 júliusában 25 év börtönbüntetésre ítélték, emellett neve végérvényesen felkerült a szexuális ragadozókat összesítő hivatalos listára.

 

Borsonline.hu

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk