Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Schmidt Mária: Meg akarják alázni a kelet-európai országokat – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Az uniós bürokrácia legfontosabb pozícióit a globális elit emberei töltik be a Terror Háza főigazgatója szerint, aki úgy látja, az ellenzéknek nincs politikai mondanivalója – mindezt a Bayer Show-ban mondta el.

- Hirdetés -

A Bayer Show vendége volt Schmidt Mária történész, a Terror Háza főigazgatója. Úgy véli, az ellenzéknek nincs politikai mondanivalója, csak a szerepeket akarják egymás közt leosztani. Az EP-választásokról szólván úgy látja, reméli, megerősödik az a politikai tábor, amely a nemzetállami függetlenséget képviseli. De nincsenek nagy reményei az összeredményt illetően, az uniós bürokrácia legfontosabb pozícióit azok töltik be szerinte, akik a globális elit emberei.

Nem tudja, mi lesz a vége a kelet-nyugati ellentétnek, mert a nyugati és az északi országok – a franciák és a németek vezetésével – minden lépésükkel arra törekszenek, hogy másodrendű szerepbe kényszerítsék a kelet-európai országokat és lehetőleg mindegyiket megalázzák. Nem érti, hogy mit képzelnek a most helyzetben lévő vezetők, nem látja a koncepciót és víziót, amely Európa elmozdulását mutatná legalább középtávon.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk