Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Berger nem ért egyet a Ferrari politikájával – Formula.hu

0 0

- Hirdetés -

Legutóbb Mika Hakkinen fejtette ki, hogy a Mercedes a többiek hibáiból profitál. Valóban eddig remekül használta ki a címvédő gárda a helyzeteket, ráadásul sokszor úgy tűnik, hogy a Ferrari már nagyon korán Vettelt próbálja favorizálni, ami Kínában Lelcerc dobogójába, és az olaszok negyedik helyének elvesztésébe került.

- Hirdetés -

Gerhard Berger sem ért egyet a Ferrari tevékenységével: „Úgy gondolom, hogy ez még nyílt játszma jelenleg. Bármennyire is kedvelem és tisztelem Sebastiant, most itt egy srác, aki képes harcolni a bajnoki címért. Nem hiszem, hogy azt kellene mondani, hogy ’Ő tapasztalt, ő pedig nem, így támogassuk a tapasztaltabbat!’ Nem ez a jó hozzáállás.”

berger-a-ferrarirol-2019

„Ezt attól is függővé kellene tenni, hogy éppen hol járunk a szezonban. Tavaly Monzában Arrivabene azt mondta, hogy még minden nyílt, de már a bajnokság végső szakaszában jártunk. Ekkor mindenki számára világossá vált, hogy ha valaki, akinek esélye van, az nem Raikkönen, hanem Vettel” – mutatott rá a tavalyi helyzetre az osztrák.

„Én ezt másképp csináltam volna. Kérdés, hogy épp hol járunk a szezonban, és jár-e ez, ha még akkor sincs esélye a bajnoki címre? És ha ezt már az első vagy a második versenyen csinálják, azzal nem értek egyet.”

Valóban lehet, hogy nem a legszerencsésebb még ilyenekkel foglalkoznia a Ferrarinak három futam elteltével, mivel ezzel csak még inkább a Mercedes malmára hajtják a vizet.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk