Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Elvesztett egy fogadást Budapesten, gyalog kellett hazamennie a francia férfinak – NLCafé

0 0

- Hirdetés -

Egy elvesztett fogadás miatt gyalog kellett hazamennie egy francia férfinak Budapestről, miután múlt hétvégén a magyar fővárosban egy borbárban ő húzta a rövidebbet a barátaival kötött fogadásban – írja a francia La Dépeche cikke alapján a hvg.hu.

- Hirdetés -

A társaság múlt szombaton egy borkóstolón vett részt Budapesten, ott döntötték el, hogy amelyikük a rövidebbet húzza, annak gyalog kell hazamennie. Végül Pierre húzta a rövidebbet, így neki a bőröndjével és 150 euróval a zsebében kellett valahogy hazajutnia, miután a hitelkártyáját egy korsó sörbe dobták. Egy szivart és egy szelfibotot is kapott: a megállapodás úgy szólt, hogy ha a meggyújtott szivarról posztol képet, akkor azt segélykiáltásnak veszik. Barátai egy Facebook-csoportot is létrehoztak, ide kellett feltöltenie a fényképeit.

Képünk illusztráció, Fotó: Unsplash

Az 1642 kilométeres út Budapestről a dél-franciaországi Cambounet-sur-le-Sor városkába gyalog 14 napba telt volna, de a férfi végül busszal és autóstoppal két nap alatt hazajutott.

Először Zágráb felé vette az utat, de a busz, amelyre felszállt, először lerobbant. Végül Zágrábban egy focimeccset is megnézett, majd egy helyi lakosnál aludt, azután pedig kamionban szelte át Szlovéniát és jutott el Velencébe – a fogadásnak ugyanis az is része volt, hogy gondoláznia kell.

Pierre ezután hétfőn Milánóban megnézte a Milan-Bologna meccset, végül kamionosok vitték haza, mivel a fogadás szerint keddre a helyi focicsapat edzéséig haza is kellett érnie. Ez sikerült is neki, a barátai füstfáklyákkal és zászlókkal köszöntötték.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk