Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

F1: A Red Bull-főnök ragaszkodik Barcelonához – Vezess.hu

0 0

- Hirdetés -

Ugyan még folynak a tárgyalások, komoly esély van rá, hogy a Forma-1 nem hosszabbít a barcelonai versenypályával, azaz jó ideig a múlt hétvégi Spanyol Nagydíj lehetett az utolsó.

- Hirdetés -

Akármi is lesz azonban a verseny sorsa, a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint az F1 számára nincs jobb teszthelyszín Barcelonánál, futam híján is vissza kellene járni a helyszínre.

“Szerintem kár lenne, ha nem versenyeznénk többet Barcelonában, de tesztelni ezután is mindenképp itt kellene. Úgy gondolom, hogy az európai, de a kedvező időjáráshoz elég délen való elhelyezkedés miatt az európai központú csapatok számára így gazdaságos.”

“És maga a pálya is jó, a lassú, közepes tempójú és gyors kanyarok kombinációja, kár lenne, ha nem élnénk ezzel a tesztelés szempontjából. A csapatoknak nagyon jó viszonyítási alap. Kényelmes és az időjárás is elfogadható a téli tesztelés idején. Én biztosan támogatom, hogy jövőre is ide jöjjünk” – magyarázta Horner.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk