Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Balhé volt a munkások közt a VIII. kerületben, valaki fegyvert rántott – hvg.hu

0 0

- Hirdetés -

Egy gumilövedékes fegyvert vett elő valaki, de nem lőtt. Több rendőr is a helyszínre vonult.

- Hirdetés -

A 444 kapott olvasói levelet és egy fotót arról, hogy csütörtökön elég nagy balhé támadt a VIII. kerüli Tömő utcában dolgozó munkások közt, ahova ezért több rendőr is kivonult.

“A VIII. kerület Tömő utcában a felújítás alatt levő SOTE Onkológiai Központjához golyóálló mellényben érkeztek 6-7 rendőrautóval a hatóság emberei. Az utcán lezárták és negyed 8-tól fél 10-ig zárva tartották. Egyesével szólították be a területen összeterelt 40-60 embert, és így folyt a tanú meghallgatás” – írta az olvasó.

A BRFK válaszában közölte, arról kaptak bejelentést, hogy “egy építkezésen több férfi szóváltásba keveredett, és az egyiküknél fegyver van”.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az építkezésen több alkalmazott szóváltásba keveredett egy férfivel. A kialakult konfliktus közben a férfi egy gumilövedékes fegyvert vett elő, lövéseket azonban nem adott le, a fegyvert senkire nem fogta rá, valamint senki sem sérült meg. Az ügyben közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt kezdődött eljárás.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk