Kazal: friss hírek
Kazal: gazdaság, bulvár, sport, belföldi, és külföldi friss hírek

Balesetezett, amputálni kellett az NFL-védő karját – Index

0 0

- Hirdetés -

Súlyos autóbalesetet szenvedett csütörtök hajnalban a Miami Dolphins NFL-csapat védőjátékosa, Kendrick Norton, akinek bal karját a helyszínen amputálni kellett, közölték csütörtökön a miami hatóságok.

- Hirdetés -

Norton július 4-én, hajnali 1.18-kor szenvedett balesetet Miami egyik főútján. A kocsija egyelőre ismeretlen okból nekicsapódott egy a betonkordonnak, majd felborult. Ezután egy másik kocsi is beléjük rohant, de annak vezetője nem sérült meg a balesetben.

„Sajnálattal kell tudatnom, hogy Kendrick Norton az éjjel súlyos balesetet szenvedett, súlyosan megsérült, többek között a karját is amputálni kellett” – erősítette meg a hírt csütörtökön a játékos ügynöke, Malki Kawa. Norton sérüléseiről a Sun Sentinel lap közölt további részleteket, elárulva, hogy nincs életveszélyben, de továbbra is kritikus az állapota.

A 22 éves Norton a Miami Egyetemen végzett, 2018-ban, a draft hetedik körének legvégén került az NFL-be, de az őt kiválaszó Carolina Panthersnél végül egy percet sem játszott – előbb a csapat csererészlegébe került, majd decemberben a Miami Dolphins igazolta le a tehetséget, akinek a július 4-i balesettel szinte biztosan véget ért a karrierje.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Forrás: Klikk

Hozzászólások
Loading...

Ez a weboldal cookie-kat használ a tapasztalatok javítása érdekében.e'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információk